Bouwwerken de baets

Over ons

Bouwwerken De Baets is een aannemersbedrijf uit Oedelem met meer dan 50 jaar ervaring. Van grootvader op vader, van vader op zoon, het bouwen zit in ons bloed. Samen met ons 8-koppig team van vaste medewerkers zorgen wij bij elke werf voor een snelle en propere oplevering, met oog voor detail en kwaliteit.

50 jaar ervaring en vakkennis

In 1955 ontstond Bouwwerken De Baets in Oedelem. Jaren later is ons bouwbedrijf uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. We delen met plezier onze kennis en specialiseren ons in de nieuwste manieren van bouwen.

Het is perfect mogelijk om de bouwwerf wind- en waterdicht af te leveren. Indien nodig nemen we ook totaalprojecten op onze schouders, waarbij we zelf onderaannemers voorzien voor de afwerking van het dak, de elektriciteit, de ramen,...

Naast ons team van acht vaste medewerkers, zijn we gemiddeld met 35 mensen op pad. We verdelen ons team in verschillende ploegen en werken parallel op 4 à 5 werven. Zo kunnen we flexibel inspelen op deadlines en hoeven we tijdens de ruwbouw niet te wachten.

We gaan geen stijl uit de weg en gaan vlot om met de opgestelde plannen en materiaalkeuze. Van heel rustiek tot ultramodern, van klein tot groot project, bouwwerken De Baets is een betrouwbare partner voor elke opdracht.

Onze sterktes

Flexibele en snelle oplevering

Flexibele en snelle oplevering

Bij elk project respecteren we de afgesproken opleverdatum. Indien nodig zetten we extra ploegen in om alle deadlines te halen.

1
betrouwbare partner

betrouwbare partner

We zijn bereikbaar voor onze klanten, bouwpromotoren, architecten en partners waarmee we samenwerken. Wij gaan steeds voor een persoonlijke en eerlijke aanpak.

2
Familiebedrijf met ervaring

Familiebedrijf met ervaring

Samen met ons 8-koppig team van vaste medewerkers bundelen en delen we onze kennis. Door de jarenlange samenwerking zijn we perfect op elkaar ingespeeld.

3

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner?

Neem contact met ons op